Lunazul Anejo

100,00lei

Categorie:
Distribuie produsul

Descriere

Premiat pentru calitatea extraordinară și gustul său deosebit, sortimentul Lunazul Anejo etalează un caracter rafinat, dominat de arome de vanilie și condimente. Tequila este distilată din cele mai bune agave crescute pe plantațiile proprii și învechită apoi pe o perioadă de 12-18 luni în butoaie de bourbon, unde își desăvârșește pe deplin personalitatea. Savurați Lunazul Anejo tradițional sau în compoziția unui cocktail delicios, ca bază.

Lunazul

Lunazul este o companie producătoare de tequila, înființată de Francisco Beckmann, un descendent al lui Jose Antonio de Cuervo, aflat la cea de-a șaptea generație. Francisco a ridicat proprietatea Tierra de Agaves în 2004, cu scopul de a distila agave albastre pentru tequila, obținută în cantități mici (small batch), comercializată la un preț acceptabil. Astfel, a fost creat și brand-ul de tequila Lunazul, dus mai departe de fiul acestuia, Jorge Beckmann.Tequila Lunazul este produsă în distileria din Mexic, Statul Jalisco, aproape de micul orășel Santiago de Tequila. Tot aici se află culturile de agave și linia de îmbuteliere, două puncte despărțite de munca maestrului Francisco Quijano și a oamenilor săi reponsabili de toate etapele de producție.

Pentru tequila Lunazul se folosesc trei ingrediente de bază: agavă, apă și drojdie. Cele cinci sortimente de tequila Lunazul sunt băuturi proaspete sau maturate până la 18 luni în butoaie din stejar alb, american, și butoaie din stejar folosite la maturarea bourbon-ului.

Informatii suplimentare

Categorie

Tequila

Tip

Anejo

Tara de origine

Mexic

Alcool

40%

Cantitate

0,7L