Hop Hooligans

După o asemenea introducere, era firesc să vrem să aflăm mai multe despre acești băieți faini, mai exact Mircea Georgescu, Cristian Dinu și Petre Ion care, asemănător celorlalte echipe formate din trei muschetari, au început prin fabricarea berii acasă, în volume mici și în timpul lor liber și au sfârșit prin a se dedica întru totul acestei nobile îndeletniciri: „la un moment am zis să riscăm și să răspândim ceea ce ne place și nouă către alții.

Prin Hop Hooligans am vrut să ne recomandăm ca niște cetățeni ce nu își vor impune limite, nici în cazul cantității de hamei folosit (hop), nici în cazul abordării diferitelor stiluri de bere. Vom face în continuare berea pe care am dori noi să o bem și sperăm că va fi și pe placul altora”, spune Cristian. Publicul învață că o bere nu e doar blondă sau brună, amară sau dulce, tare sau slabă.

Sunt milioane de gusturi și arome cu care băutorul de lager blond tradițional încă nu a făcut cunoștință, și aici intervenim noi cu ingrediente, metode și procedee noi, rezultând o cu totul altă bere, ce poate oferi mult mai mult decat să stingă doar setea.

Afișez toate cele 3 rezultate