Schinduf macinat

2,00lei

Categorie:
Distribuie produsul

Descriere

Schinduf macinat este un condiment vechi, desi majoritatea oamenilor din tarile occidentale nu-l prefera din cauza mirosului neplacut. Acum, condimentul este folosit in Orientul Mijlociu si in India, in special pentru marinate. Semintele de schinduf prajire si uscate, pot imbunatati mirosul si pot reduce gustul amar, dar este necesar sa nu se scurga prea mult la seminte.

O cantitate mica de schinduf macinat este un aditiv foarte bun la amestecul de curry. Este, de asemenea, popular in India de Sud, ca parte a amestecului de condimente Tamil – sambaar podi.  Schinduful este, de asemenea, cunoscut in Africa de Nord si de Est. Papirusul egiptean a mentionat-o ca o parte necesara a compozitiei de imbalsamare.

Popularitatea larga a acestui condiment amar, poate surprinde bucatarii occidentali. Desi amaraciunea lui provoaca disconfort majoritatii oamenilor, utilizarea culinara a gustului amar este recunoscuta oriunde in lume. Popular in Europa, schinduf macinat, de exemplu, este folosit ca un condiment pentru marmelada engleza, este amestecat cu pelin, telina romaneasca si rue amara. De asemenea, aceste condimente de schinduf sunt folosite in lichioruri alcoolice amare, in legume si salate de fructe. De asemenea, este un agent puternic al apetitului si astfel serveste ca un secret culinar real.

Informatii suplimentare

Greutate 100 g