Raclette

40,00lei

Categorie:
Distribuie produsul

Descriere

Branza Raclette este capodopera atelierului nostru!

Respectand cu strictete retetele invatate pe plaiurile elvetiene, se produce doar in perioada verii, cand vacile pasuneaza iarba proaspata, acest lucru favorizand gustul si textura branzei! Apoi cu multa grija si dibacie se matureaza o perioada de minim 3-4 luni pentru un gust bine asezat si desavarșit.Dupa multa munca, rabdare si o lunga, dar meritata asteptare, avem bucuria de a va prezenta o Branza „Raclette” veritabila, produsa la noi in Atelierul de Branza NarCheese! Raclette este o specialitate „valaisanne”, autentica din muntii Elvetieni, din regiunea „Valais”.

Aceasta branza este produsa dupa obiceiuri locale, dupa o reteta care se respecta cu strictete! Laptele este prelucrat crud, in perioada verii, cand vacile pasuneaza iarba proaspata, lucru ce favorizeaza gustul si textura branzei. Pana in anii 1960, branza Raclette a fost produsa doar in regiunea Valais(Suisse), mai tarziu a inceput sa apara si in alte regiuni, prin Italia, Franta, apoi si în alte tari, precum si acum, din 2020, la noi in Ardeal preparata cu pricepere in Atelierul artizanal de branza NarCheese! (sursa: Atelierul NarCheese)

Informatii suplimentare

Greutate 330 g